Met uw bedrijf of voor uw klant als eventplanner een memorabel evenement organiseren? Een bedrijfspresentatie, -voorstelling of -conferentie die nog dagenlang blijft nazinderen bij uw zakenrelaties en personeelsleden? Dan bent u bij Kattebroek aan het juiste adres. We onderhouden onze historische hoeve en groene velden met het grootste respect, voor een prachtige natuurtoets. Die landelijke uitstraling combineren we met het neusje van de zalm in faciliteiten. Welke indruk u ook wilt nalaten met uw evenement: we spreken de taal van uw organisatie.

X
Video laden...

Organiseer uw bedrijfsevenement bij Kattebroek

Kattebroek vormt het geknipte decor voor conferenties, seminaries of productlanceringen. We hebben alles in huis om van elk bedrijfsevenement een succes te maken:

Veelzijdige, knappe locatie, voorzien van ultramoderne audiovisuele technologie.

Ervaren team dat zorgt voor een topervaring en samen met u of op eigen kracht de gepaste animatie, invulling en sfeer regelt.

En uiteraard exquise catering, dankzij ons keukenteam onder leiding van chef-kok Tim Teck.

Ons domein is trouwens bijzonder vlot bereikbaar en beschikt over een grote aangrenzende privéparking.

Toonaangevende bedrijven als Samsung, Besix en Deloitte zijn u al voorgegaan met een evenement op onze locatie. Neem contact op en we werken met veel plezier een voorstel op maat uit.

Contacteer Kattebroek

Onze manier van werken

Ons team luistert naar uw noden en maakt vervolgens een volledig gepersonaliseerde offerte op, helemaal op maat van uw organisatie. Moet er nadien nog iets worden aangepast of veranderen de omstandigheden van uw evenement? Dat begrijpen we helemaal. Daarom zorgen we ervoor dat uw offerte nog tot 10 dagen voor aanvang van uw evenement kan worden aangepast. In de tussentijd werkt ons team achter de schermen keihard om ervoor te zorgen dat elke gast een unieke beleving kan ervaren. Vragen, opmerkingen of bijkomende wensen? We houden nauw contact en overlopen altijd alle details met u, zodat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Neem contact op