X
Video laden...

Bedrijfsevenementen bij Kattebroek

Welkom bij Kattebroek, een unieke locatie voor bedrijfsfeesten tussen de groene velden van Vlaams-Brabant. Of u nu een seminarie, personeelsfeest of productlancering organiseert, onze gerenoveerde hoeve is de perfecte achtergrond voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Met een persoonlijke service en polyvalente zalen komen we tegemoet aan de unieke eisen van uw bedrijfsevenement. Flexibiliteit is ons kernwoord. We hebben een reeks veelzijdige zalen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden, van grote conferentiezalen tot intieme vergaderzalen. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van de nieuwste audiovisuele technologie.

Naast ultramoderne faciliteiten bieden we ook een all-inclusive service aan voor uw bedrijfsevent. Ons team regelt alles: versnaperingen, catering, technische ondersteuning, event coördinatie…

Over de jaren heen mochten we al vele bedrijfsevenementen organiseren op deze inspirerende locatie, en we zijn ervan overtuigd dat we u ook kunnen helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelen.

Voor een locatie voor uw volgende bedrijfsevenement hoeft u dus niet verder te zoeken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw plannen te bespreken.