Onze Chef

X
Video laden...

Ons gepassioneerde en getalenteerde keukenteam werkt onder leiding van chef-kok Tim Teck. Hij heeft door de jaren heen ervaring opgebouwd bij de rechterhand van Ferran Adrià’s driesterrenrestaurant El Bulli en heeft verder ook zijn strepen verdiend als chef voor verschillende kookmagazines en televisieprogramma’s. Tims culinaire filosofie draait om no-nonsense gastronomische gerechten met eerlijke en pure ingrediënten, waarbij verrassende en smaakvolle combinaties centraal staan. De zes chefs in onze keuken zorgen er samen voor dat elk evenement een unieke smaakbeleving op maat wordt die gasten nog lang bijblijft.

Gastronomie op maat voor elk evenement

De passie van Tim en zijn keukenteam zorgt ervoor dat we van elk evenement een unieke culinaire beleving maken. Graag een menu op maat in een bepaald thema? Of speciale wensen voor de aanwezigen op uw feest of bedrijfsvoorstelling? We horen het graag van u.

Lokaal verankerd met streekproducten

We koken enkel met de beste producten. Daarbij kunnen we ook rekenen op lokale leveranciers, die ons van de puurste ingrediënten van het Pajottenland voorzien. Chef-kok Tim gaat vaak ter plaatse op bezoek bij onze vertrouwde partners om te praten over smaken en verbeteringen. Zo houden we onze volledige voedselketen kraakvers, van boer tot bord.

"De eerlijke sfeer en focus op creativiteit en kwaliteit bij Kattebroek werken inspirerend. Zo kan ik me in de keuken volledig laten gaan en elke dag opnieuw beter doen."

Tim Teck, chef kok

De Chef
In deze video vertelt Tim Teck over de passie voor koken die hem drijft om voor elk evenement dat we organiseren, een unieke culinaire beleving te maken.