De Chef

X
Video laden...

De Chef: Tim Teck

Bij Kattebroek hebben we het voorrecht om te mogen werken met een getalenteerd en gepassioneerd team van chef-koks, onder leiding van onze hoofd chef-kok Tim Teck. Tim heeft door de jaren heen zijn culinaire vaardigheden verfijnd in enkele van 's werelds meest prestigieuze keukens, zo heeft hij o.a. stage gelopen bij Ferran AdriĆ 's (EL Bulli***) rechterhand. Daarnaast heeft Tim ook zijn strepen verdiend in verschillende kookmagazines en televisieprogramma's.

Tim's culinaire filosofie draait om no-nonsense gastronomische gerechten met eerlijke en pure ingrediƫnten, waarbij verrassende en smaakvolle combinaties centraal staan. Bij Kattebroek zijn onze gerechten niet alleen een streling voor het oog, maar ook buitengewoon smaakvol.

Bekijk onze video om een kijkje te nemen in de magie die dagelijks in onze keuken plaatsvindt. Of u nu een huwelijk, bedrijfsevenement of andere speciale gelegenheid organiseert, bij Kattebroek streven we ernaar om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden, waarbij we rekening houden met ieders dieetwensen. Neem gerust contact met ons op om uw gepersonaliseerde menu samen te stellen.

De Chef