Inspirerende seminarielocatie in Vlaams-Brabant

Uw volgende congres of seminarie staat of valt niet alleen met de inhoud, maar ook met de locatie en omkadering. Kattebroek is de geknipte plek voor bedrijfsseminaries met klasse. Ontdek onze veelzijdige seminarieruimte, die een groene omgeving combineert met fantastische bereikbaarheid.

Seminariezaal met extra services

Onze evenementenlocatie ademt geschiedenis, authenticiteit en natuur, in combinatie met een uiterst moderne omkadering. Bij Kattebroek zijn we voorzien op zowel grote als kleine groepen. Bovendien beschikt onze seminariezaal over de nieuwste audiovisuele apparatuur, voor gestroomlijnde technische omkadering.

Daarnaast verzorgen we ook alle bijkomende diensten die uw event nodig heeft. We richten onze zaal helemaal in naar uw noden en zorgen voor catering die precies bij uw plannen past. Gaat u liever voor een gezonde, pure lunch met ingrediënten uit de streek? Of kiest u liever voor een walking dinner dat past bij een netwerkmoment na afloop van uw seminarie? Ons ervaren keukenteam regelt het voor u.

Benieuwd naar hoe we bij u passen? Kom eenvoudig langs voor een bezoekje, ontdek de sfeer en krijg een offerte op maat van uw bijeenkomst.

Contacteer Kattebroek
X
Video laden...