Evenementenlocatie voor zomer- en winterbarbecues

Een barbecue organiseren voor uw medewerkers, klanten of zakenrelaties? Bij Kattebroek tillen we uw bedrijfsbarbecue naar een hoger niveau – in elk seizoen.

Bedrijfsbarbecues in elk seizoen

Bij Kattebroek kunt u zowel in de zomer als in de winter terecht voor een ontspannen en tegelijkertijd gastronomische barbecue-ervaring met uw bedrijf. In de zomer bieden onze tuin en grote zomertent de perfecte achtergrond voor een culinaire beleving, met een uitgewerkt menu onder leiding van onze chef-kok Tim Teck. Naast showcooking op onze mobiele installaties is er ruimte voor ontspannende activiteiten en bieden we audiovisuele ondersteuning voor keynotes en bedrijfsvideo’s.

Zodra de temperaturen beginnen te zakken, verplaatsen we uw barbecue eenvoudigweg naar onze zalen, die we helemaal op maat van uw organisatie inrichten. Met onze volledig ingerichte keuken van 200 m² bieden we een winters barbecuefestijn in een gezellige en uitnodigende sfeer.

Wist u trouwens dat de vaste Ofyr barbecues - bij elk evenement een eyecatcher in de zomer - ook perfect in de winter bruikbaar zijn? Ze krijgen beschutting van sfeervolle wintertenten en helpen zo bij het creëren van een fantastische sfeer.

Neem contact op
X
Video laden...