Inspirerende eventlocatie voor teambuildings en workshops

Kattebroek is een unieke locatie. Tussen de velden en toch makkelijk bereikbaar, met polyvalente zalen en een keukenteam van topniveau. We staan voor uw klaar om samen met u uw volgende teambuilding of workshop te organiseren.

Teambuilding events in een groene omgeving

Organisaties uit het hele land rekenen op Kattebroek als de uitvalsbasis voor hun teambuildingevenement. Onze locatie komt met alle faciliteiten voor een geslaagde teambuilding. In onze grote tuin organiseert u eenvoudig outdooractiviteiten, terwijl onze zalen en vergaderruimtes helemaal uitgerust zijn voor zowel workshops als keynotes. Tussendoor kunnen uw medewerkers rekenen op catering van topniveau.

Omkadering voor uw teambuilding

We begrijpen dat u het maximum uit uw teambuilding wilt halen. Onze locatie combineert daarvoor authenticiteit, rust en natuur met een moderne omkadering die uw teambuilding zowel aangenaam als efficiënt maakt. We zijn voorzien op zowel grote als kleine groepen, en onze zalen kunnen flexibel worden ingericht. Daarnaast beschikken we over uitgebreide audiovisuele apparatuur voor technische ondersteuning van uw teambuilding. Ook de catering verzorgen we: van een gezonde lunch met lokale ingrediënten tot uitgebreide gastronomie van onze chef-kok Tim Teck en zijn keukenteam.

Neem contact op
X
Video laden...