House of Weddings Quality Label Kattebroek
Plan your wedding with peace of mind, thanks to the House of Weddings Quality Label that brings together Belgium's finest and most reliable wedding professionals. Each of our esteemed members has been selected through an extensive screening process based on 6 different criteria: Experience & Recommendation by fellow professionals, Customer friendliness, Customer focus, Aesthetics, Safety and Solvency.
X
Video laden...
Winterhuwelijken
Winterbruiloften zijn een magische en betoverende manier om uw speciale dag te vieren, en bieden een unieke en onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. In deze video kunt u de schoonheid en charme van winterbruiloften zien en enkele van de prachtige details ervaren die ze zo speciaal maken.
Zomerhuwelijken
Vier uw speciale dag met een vleugje tijdloze elegantie en schoonheid met een zomerse bruiloft. Onze video laat de prachtige details zien die zomerse bruiloften zo geliefd en onvergetelijk maken, en biedt een klassieke en betoverende ervaring voor u en uw gasten. Ontdek de magie en charme van een zomerse bruiloft.
De Chef
Maak kennis met Tim Teck, onze chef-kok die zijn vaardigheden heeft verfijnd in enkele van de meest prestigieuze keukens ter wereld. Met stages onder begeleiding van de rechterhand van Ferran Adria bij ElBulli, heeft Tim een passie ontwikkeld voor het creëren van gastronomische ervaringen die zowel eerlijk als puur zijn.

Gepersonaliseerde huwelijksfeesten

Een huwelijksfeest staat of valt met de keuze van de trouwzaal. U wilt immers dat alles perfect verloopt. Bij Kattebroek doen we er alles aan om uw grote dag tot in de puntjes te verzorgen. Voor een trouwfeest locatie hoeft u dus echt niet verder te zoeken.

Kattebroek is een romantische, sprookjesachtige locatie voor trouwfeesten. Onze gerenoveerde hoeve is genesteld in het groene hart van Vlaams-Brabant.

Een deskundig team van weddingplanners staat voor u klaar. Samen verzorgen ze elk detail, van de ceremonie tot het avondfeest. Met veelzijdige trouwzalen, gepersonaliseerde menu’s samengesteld door onze gerenommeerde chef-kok en een toegewijd serviceteam, bieden wij de flexibiliteit om een huwelijksfeest op maat te creëren.

Meer weten? Kom gerust eens langs om uw trouwplannen te bespreken.