Weddingstress? Niet als je Kattebroek als trouwlocatie kiest!

Wij maken van je droomhuwelijk realiteit, beloofd!

Ben je op zoek naar een unieke locatie in Vlaams-Brabant voor je bruiloft, dan heeft Kattebroek je heel wat te bieden als trouwlocatie!

Wat mag je van onze trouwlocatie verwachten

Exclusiviteit

Het is voor jullie een heel belangrijke dag. Daarom krijgt jullie feest onze onverdeelde aandacht en staat onze feestlocatie exclusief voor jullie ter beschikking. Er zal dus geen ander evenement doorgaan bij Kattebroek tijdens jullie trouw! Deze exclusiviteit is natuurlijk enkel mogelijk vanaf bepaalde minima, die verschillen naargelang de dag in de week en het seizoen.

Locatie

Je trouwlocatie is bijzonder vlot bereikbaar voor je gasten. We liggen op een boogscheut van Brussel op slechts 500 m van afrit 12 op de Brusselse ring, maar toch helemaal rustig in het groen. Je gasten hoeven bovendien ook niet naar parkeerplaats te zoeken. We hebben namelijk plaats op het terrein voor maar liefst 250 auto’s!

Gastronomie

Niemand gaat met honger van tafel! We voorzien verrassende, culinaire gerechten met een verfijnd en gastronomisch karakter en serveren die naar believen.

Stijlvolle inrichting

Onze zalen zijn volledig vernieuwd en stijlvol ingericht. Dankzij het strakke interieur kan je zelf naar hartenlust de zaal decoreren, helemaal volgens je eigen stijl. De rustieke elementen zorgen dan weer voor sfeer en gezelligheid. In de veranda’s zorgen hoge glaspartijen voor overvloedig natuurlijk daglicht en voor een heerlijk buitengevoel.

Muziek

Over de hele zaal, maar ook in de veranda’s en op de terrassen is er een professionele geluid- en lichtinstallatie voorzien. Je gasten zullen je speech dus niet missen en ze kunnen overal meegenieten van de muziek.

Infrastructuur

Hebben jullie vandaag al mooie foto’s of video’s gemaakt die je met je gasten wil delen of hebben je vrienden een leuke presentatie in elkaar gestoken? We hebben verschillende mogelijkheden om je beelden haarscherp te projecteren op de grote schermen. Er is bovendien technische bijstand voorzien zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over praktische details waardoor je je volledig op je grote dag en je gasten kan concentreren. Gratis WI-FI is ook voorzien over alle zalen, en dit zonder paswoord.

Duidelijke afspraken

We vinden het erg belangrijk dat je een duidelijk overzicht hebt van het kostenplaatje en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom wordt dit vooraf duidelijk afgesproken en zijn onze prijzen telkens inclusief btw en bediening inbegrepen.

Service

Geniet met volle teugen. Het is jullie feest en wij zorgen voor een perfecte uitwerking!

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag

Je bent ook vrij om te kiezen met welke DJ, bloemist, band, enz. je wenst te werken op onze trouwlocatie, maar we kunnen je ook in contact brengen met enkele van onze partners. Dat heeft heel wat voordelen, want zij kennen onze feestlocatie door en door en dat bespaart je opnieuw heel wat tijd en kopzorgen uit.

Zo hebben we een vaste huis DJ die je gasten zeker in beweging krijgt op de dansvloer, Bloemist De Serre om onze zalen prachtig op te fleuren en ook een hechte samenwerking met B&B Louis 1924 waar jij en/of je gasten in alle rust kunnen bekomen van de feestelijkheden. Vergeet trouwens bij B&B Louis 1924 niet te vermelden dat je trouwlocatie je heeft doorverwezen, want dan geniet je extra korting!

Je hebt vast ook nog wat vragen over onze verschillende zalen, de menu’s en de mogelijkheden? Je kan al heel wat antwoorden terugvinden bij praktische informatie, maar aarzel zeker niet om ons even te contacteren. We beantwoorden ze met plezier!

We wensen je nu al een onvergetelijke en prachtige dag toe en hopen je binnenkort bij Kattebroek te mogen verwelkomen.

Interesse?

Neem contact met ons op!

HOW

Kattebroek is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

© 2020 - Kattebroek | Event Venue