Seminarie

Op zoek naar een evenementenlocatie die aan al uw eisen voldoet?

Eventcentrum Kattebroek is de ideale locatie voor een seminarie, vergadering, conferentie of congres met onbeperkte mogelijkheden dankzij onze flexibele zalen.

Enkele van onze troeven

Bereikbaarheid

Uw zakenrelaties/ personeel kunnen uw evenementenlocatie bijzonder vlot bereiken. Kattebroek ligt namelijk op een boogscheut van Brussel, op slechts 500 m van afrit 12 op de Brusselse ring. Toch is onze locatie erg rustig gelegen in een oase van groen. Parkeerstress wordt uw bezoekers ook bespaard. Op het terrein zijn maar liefst 250 parkeerplaatsen voorzien!

Locatie

Ongeacht het type vergadering of bedrijfsevent dat u wenst te organiseren, we hebben vast een geschikte zaal ter beschikking. Zowel onze kleine als onze grote vergaderruimtes beschikken over hoge glaspartijen die een maximale inval van natuurlijk daglicht garanderen en een prachtig uitzicht op onze tuinen.

Infrastructuur

Om uw speeches en presentaties duidelijk over te brengen, kan u rekenen op professionele en hoogtechnologische audiovisuele infrastructuur. Zo zijn er meerdere projectieschermen en zelfs mobiele schermen beschikbaar. Niet alleen in de zalen, maar ook op de terrassen en in de veranda’s kan u uw gasten bovendien via de geluidsinstallatie bereiken.

Connectiviteit

De geluids- en lichtinstallaties en projectieapparatuur kan u eenvoudig en centraal bedienen al is er ook technische bijstand ter plaatse voorzien om u te assisteren. Gratis WI-FI is ook voorzien over alle zalen en dit zonder paswoord.

Maaltijden

Tijdens de koffiepauzes, de lunch of het aansluitende feest verwennen we uw gasten met verfijnde gastronomische gerechten die uitsluitend met verse kwaliteitsproducten worden bereid. Onze maaltijden worden bovendien steeds naar believen geserveerd. Afhankelijk van het weer ontvangen we uw gasten voor de koffiepauzes ook in de veranda’s, op de terrassen of in de tuin.

Branding

Onze zalen zijn recent vernieuwd. De strakke, stijlvolle en eigentijdse inrichting met hier en daar wat rustieke elementen zal ongetwijfeld perfect bij uw bedrijfsimago aansluiten. Ook de verlichting kan volledig aangepast worden aan uw bedrijfskleuren.

Service

Bij Kattebroek geloven we sterk in een geslaagde totaalervaring en in een complete service. U kan zich volop op uw bezoekers en uw presentatie concentreren, want wij zorgen voor alles!

En wat na de vergadering?

C26A1009

Bedrijfs- of personeelsfeest

Ook voor het aansluitende feest bent u bij Kattebroek aan het juiste adres. We kunnen een feest op maat uitwerken waarbij u zelf bepaalt hoe de dag zal verlopen, maar we hebben ook enkele creatieve concepten uitgewerkt die we kant-en-klaar kunnen aanbieden.

Teambuilding’s/ workshops

Bij Kattebroek kan er stevig gefeest worden tijdens uw personeelsfeest, maar als u eerder een teambuilding activiteit voor ogen had waarbij collega’s samen aan de slag moeten om elkaar beter te leren kennen, dan hebben wij ook enkele leuke ideeën, al mag u hier natuurlijk zelf of via uw eigen event-manager voor zorgen.

C26A9617

Een evenement in gedachten?

Heeft u wat ideeën opgedaan op deze pagina? zelf een leuk idee om een uniek personeelsfeest of bedrijfsevenement te organiseren? Staat er binnenkort een vergadering op de agenda en zoekt u nog een geschikte locatie? Wij zijn een en al oor want bij ons is alles bespreekbaar! Laat ons weten welke plannen u in gedachten heeft en we maken met plezier een vrijblijvend en maatwerk prijsvoorstel op.

Een vrijblijvend voorstel?

Contacteer ons voor een volledig gratis en voorstel op maat.

© 2020 - Kattebroek | Event Venue