Bedrijfsevenementen

Op zoek naar een onvergetelijk personeels- of bedrijfsfeest?

Voor een goed personeelsfeest ben je bij Kattebroek aan het juiste adres. We kunnen een feest op maat uitwerken waarbij je zelf bepaalt hoe de dag zal verlopen, maar we hebben ook enkele creatieve concepten uitgewerkt die we kant-en-klaar kunnen aanbieden.

Zo spaar je heel wat kostbare tijd uit om het personeelsfeest te plannen, want wij zorgen voor de volledige organisatie van het bedrijfsfeest. De zaaldecoratie, aangepaste menu’s en zelfs bijpassende muziek, wij creëren de juiste sfeer om iedereen (ja, echt iedereen!) in het feestgedruis te betrekken.

Natuurlijk mag u ook zelf de decoratie voorzien, muziekgroepjes aanbrengen of met uw eigen event-manager(s) werken. De enige veplichting is de catering, gezien we een eigen keuken en zaalteam hebben, voorzien wij steeds de gerechten en bediening, maar ook dit kan volledig naar uw wens.

We herhalen graag nog even enkele van onze troeven

Locatie

Kattebroek ligt op een steenworp van Brussel op slechts 500 m van afrit 12 op de Brusselse ring. Uw feestlocatie is dus bijzonder vlot bereikbaar, maar ook rustig gelegen in een oase van groen. Parkeerstress wordt uw gasten ook bespaard. Op het terrein is parkeerplaats voor maar liefst 250 auto’s voorzien.

Gastronomie

We verwennen uw gasten met verfijnde gastronomie. Onze smaakvolle, culinaire gerechten worden uitsluitend met verse kwaliteitsproducten bereid en bovendien naar believen geserveerd. Er zal dus niemand met honger de tafel verlaten.

Decoratie

Het strakke interieur van onze volledig vernieuwde zalen laat elk type decoratie toe. We kunnen de zalen aankleden met aangepaste themadecoratie of de verlichting afstemmen op uw bedrijfskleuren. De rustieke elementen zorgen voor sfeer en gezelligheid. De hoge glaspartijen in de veranda’s zorgen op hun beurt voor een overvloed aan natuurlijk daglicht en een heerlijk binnen-buitengevoel.

Geluid

In de feestzalen, in de veranda’s én op de terrassen is een professionele geluid- en lichtinstallatie voorzien. Uw gasten kunnen uw speech dus overal volgen en ook buiten meegenieten van de sfeermuziek.

Connectiviteit

We beschikken over verschillende projectieschermen en projectors (ook mobiele schermen) om uw presentaties haarscherp weer te geven. Deze projectieapparatuur en de geluids- en lichtinstallatie is eenvoudig te bedienen via het centrale bedieningspaneel, maar er is ook technische bijstand ter plaatse om u bij het gebruik van de audiovisuele apparatuur te assisteren. Gratis WI-FI is ook voorzien over alle zalen en dit zonder paswoord.

Service

Uw bedrijfsfeest is in goede handen. U kan zich ten volle op uw presentatie en uw gasten concentreren, want wij zorgen voor een perfecte uitwerking van uw evenement!

© 2020 - Kattebroek | Event Venue