Dé locatie voor een elegant, stijlvol en origineel feest

Of het nu gaat om een huwelijksfeest, communiefeest, een bedrijfsfeest, babyborrel, doopfeest, jubileum of voor elk ander gezellig familiaal bijeenzijn, Kattebroek is er dé locatie voor.

We benadrukken graag nog even enkele van onze troeven

Bereikbaarheid

Je feestlocatie is bijzonder vlot bereikbaar voor je gasten. We liggen op een boogscheut van Brussel op slechts 500 m van afrit 12 op de Brusselse ring, maar toch helemaal rustig in het groen. Je gasten hoeven bovendien ook niet naar parkeerplaats te zoeken. We hebben namelijk plaats op het terrein voor maar liefst 250 auto’s!

Culinaire gerechten

Niemand gaat met honger van tafel! We voorzien verrassende, culinaire gerechten met een verfijnd en gastronomisch karakter en serveren die naar believen.

Interieur

Onze zalen zijn volledig vernieuwd en stijlvol ingericht. Dankzij het strakke interieur kan je zelf naar hartenlust de zaal decoreren, helemaal volgens je eigen stijl. De rustieke elementen zorgen dan weer voor sfeer en gezelligheid. In de veranda’s zorgen hoge glaspartijen voor overvloedig natuurlijk daglicht en voor een heerlijk buitengevoel.

Connectiviteit

Over de hele zaal, maar ook in de veranda’s en op de terrassen is er een professionele geluid- en lichtinstallatie voorzien. Je gasten zullen je speech dus niet missen en ze kunnen overal meegenieten van de muziek. Gratis WI-FI is ook voorzien over alle zalen, en dit zonder paswoord.

Infrastructuur

Hebben jullie mooie foto’s of video’s gemaakt die je met je gasten wil delen of hebben je vrienden of familie een leuke presentatie in elkaar gestoken? We hebben verschillende mogelijkheden om je beelden haarscherp te projecteren op groot scherm. Er is bovendien technische bijstand voorzien zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over praktische details waardoor je je volledig op je feest en je gasten kan concentreren.

Service

Geniet met volle teugen. Het is jullie feest en wij zorgen voor een perfecte uitwerking hiervan!

De formule en de menu’s waarmee je je gasten gaat trakteren tijdens je feest bepalen we in samenspraak. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een bediening aan tafel, een buffetformule, een walking dinner of een zomerse barbecue in de tuin.

Benieuwd wat feestzaal Kattebroek als locatie nog allemaal te bieden heeft voor je feest? Neem even contact op en we maken meteen een afspraak om onze locatie te bezoeken en een maatwerk prijsvoorstel op maat van je wensen en je budget op te maken.

Een vrijblijvend voorstel?

Contacteer ons voor een volledig gratis voorstel op maat.

© 2020 - Kattebroek | Event Venue